Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων Ρευματιωτών!

Ο παρόν ιστοχώρος είναι στη διάθεση όλων των Ρευματιωτών...
Ο πρώτος τρόπος παρέμβασης στις αναρτήσεις των θεμάτων είναι η δυνατότητα γραφής σχολίων .Η μορφή σχολίων είναι απολύτως ορατή και βρίσκεται κάτω από την ετικέτα <<σχόλια>> και ανοίγει όταν επιθυμούμε !
Ένας άλλος τρόπος επικοινωνίας είναι η Δωρεάν Προβολή επιχειρήσεων και επιχειρηματιών των Ρευματιωτών ...
Η προβολή γίνεται εύκολα και γρήγορα...
Όποιος επιθυμεί να δημοσιευτεί η επιχείρηση του , μπορεί να μας στείλει μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (για ευκολία)στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση:rematia10@gmail.com ένα σημείωμα με τα στοιχεία του ιδίου και της επιχειρήσεως του...Οι πληροφορίες της επιχείρησης σχετικά με το είδος,την ,περιοχή καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας (διεύθυνση,τηλέφωνο κ.λ.π.)
Επίσης επειδή τα λόγια είναι...φτωχά! η δημοσίευση φωτογραφίας είναι απαραίτητη για την πλαισίωση της δημοσίευσης..μπορούν να δημοσιευθούν μέχρι πέντε (5) φωτογραφίες ανα επιχείρηση!

Όταν λοιπόν λάβουμε τα στοιχεία , θα γίνει μια μεμονωμένη ανάρτηση της επιχείρησης και θα επισημανθεί στο αριστερό ή δεξιό σταθερό τμήμα της σελίδας μια φωτογραφία της επιχείρησης με τίτλο ιδιότητας & ιδιοκτήτη...η εικόνα θα ανοίγει <<με κλίκ>> και θα εμφανίζεται η αρχική ανάρτηση με τα πλήρη στοιχεία!

Σας ευχαριστούμε και αναμένουμε....

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΕΥΜΑΤΙΩΤΩΝ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ''Η ΠΡΟΟΔΟΣ'' *1980*


Αγαπητοί Ρευματιώτες και φίλοι της Ρευματιάς σας ανακοινώνουμε ότι ο σύλλογος Ρευματιωτών ''Η ΠΡΟΟΔΟΣ" προχώρησε στις καθιερωμένες ενέργειες για εκλογή του νέου Δ.Σ.

Η σύνθεση του Δ.Σ.είναι η εξής:

Πρόεδρος:Κάππος Ανδρέας
Αντιπρόεδρος:Μπέκας Παναγιώτης
Γραμματέάς:Κωνσταντής Σπυρίδων
Ταμίας:Δρόσος Δημήτριος
Σύμβουλος επικοινωνίας:Μπέκας Αναστάσιος

αναπληρωματικά μέλη οι:
1)Τούσης Φώτιος
2)Δρόσος Νικόλαος

Η χρονική κλίμακα των εργασιών του Δ.Σ. είναι δυο ετών...

Το νέο σχήμα του Δ.Σ. ευχαρίστησε το αντίστοιχο παραδίδων σχήμα του προηγούμενου και παραδίδοντος απερχόμενου συμβουλίου...

Ημερομηνία πεπραγμένων
Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2010 Παλαιό Φάληρο

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010

Ηλεκτρονικές διευθύνσεις Ρευματιάς

ρεματιώτικα νέα...
Αγαπητοί φίλοι , ο σύλλογος Ρευματιωτών Η ΠΡΟΟΔΟΣ έχοντας τη δυνατότητα έκδοσης της εφημερίδας <<Ρεμματιώτικα Νέα >> επί σειρά ετών , κατόρθωσε να έχει συνεχή επικοινωνία με τα μέλη αλλά και τους φίλους της ...
Η επικοινωνία αυτή δικτύωνε τη Ρευματιά με τις γύρω περιοχές , τον Λούρο , την Πρέβεζα, τα Ιωάννινα και άλλες περιοχές...μέχρι την Αθήνα & την Θεσσαλονίκη αλλά και στο εξωτερικό ...την Αμερική ,τον Καναδά ,την Αυστραλία και τη Ν.Ζηλανδία...
όπου γης ευρίσκεται Ρευματιώτης...

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ ΤΗΣ ΡΕΥΜΑΤΙΑΣ
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο :email:rematia10@gmail.com
Διεύθυνση ιστολογίου:http://rematiotikanea.blogspot.com/
Διαδικτυακός χώρος facebook : Ρεματιά Πρέβεζας